Alberti Smart Change

Společnost NIKKEN nabízí širokou škálu řešení a příslušenství Alberti, které zlepšují funkčnost jakéhokoli vertikálního obráběcího centra.

Alberti Smart Change je modulární řešení, které umožňuje rychlou výměnu za jiný typ a použití výstupního vřetena. To znamená, že jeho kapacita a použití lze během několika sekund překonfigurovat tak, aby vyhovovaly různým řezným nástrojům a procesům.

To také znamená obrovské potenciální snížení nákladů, což eliminuje potřebu dalších hlav / jednotek a souvisejících časů nastavení, když je zapotřebí více operací a procesů!

Klíčové benefity:

  • Přesné spojení a umístění s kuželovým a čelním kontaktem se třemi úhlovými kontaktními plochami pro upnutí v těle hlavního vřetena.
  • Modulární systém umožňující rychlou výměnu více držáků nástrojů.
  • Snadné a bezpečné použití s vynikající přesností a opakovatelností.
  • Držáky nástrojů lze přednastavit na stroji pro přednastavení nástrojů pomocí adaptéru vřetena Alberti Smart Change (adaptér obsahuje integrované referenční roviny pro přednastavovač).
  • Drasticky snížené náklady a časy instalace (kolem 60%) - Místo výměny, načítání a nastavení pomocí nové kleštiny pokaždé jednoduše vyměňte celý držák nástroje během několika sekund!
  • K dispozici je rozsáhlá řada držáků nástrojů Smart Change: kleštinová upínací pouzdra ER, držáky Weldon, Shrink-Fit, upínací trny Shell a polotovary, které zákazníkům umožňují přizpůsobit se danému požadavku. 

ALBERTI 2020 CATALOGUE

(PDF - 23.6 MB)

ZÍSKEJTE VÍCE O NÁS ŘADĚ ALBERTI SMART CHANGE

Poptávka